Construction-Points

Uitleg Spaarsysteem: Construction Points
Welkom bij ons spaarsysteem, waar we je belonen met Construction Points voor elke aankoop in onze shop. Deze punten vertegenwoordigen een extra voordeel voor jou als klant en maken het kopen van goede muziek nog plezieriger.

Wat zijn Construction Points?
Construction Points zijn spaarpunten die een waarde van 5 eurocent per punt hebben. Deze punten kunnen worden verdiend bij elke aankoop in onze shop en kunnen bij een volgende aankoop verzilverd worden. Het is onze manier om dankbaarheid te tonen voor jouw loyaliteit.

Hoe verdien je Construction Points?
Om Construction Points te verdienen, moet je ingelogd zijn op je account tijdens het doen van aankopen in onze shop. Voor elke hele euro die je besteedt, ontvang je 1 Construction Point.

Geldigheid en Inwisselbaarheid van Construction Points:
Goed nieuws! Construction Points blijven onbeperkt geldig. Er is geen haast om ze in te wisselen, dus je kunt ze sparen voor speciale gelegenheden of voor producten die je echt graag wilt hebben.
Hoewel Construction Points niet kunnen worden ingewisseld voor contant geld, bieden ze je wel de mogelijkheid om korting te krijgen op toekomstige aankopen in onze shop. Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om je gespaarde punten te gebruiken en zo de kosten van je aankoop te verlagen.

Belangrijke aandachtspunten:
Construction Points worden alleen toegekend aan ingelogde gebruikers met een geldig account.
Construction Points worden verdiend op basis van het totale bedrag van je aankoop (verzendkosten uitgesloten), afgerond naar de dichtstbijzijnde hele euro. 
Construction Points zijn persoonlijk en niet overdraagbaar naar andere accounts.
Construction Points niet kunnen worden ingewisseld voor contanten.
Bij het retourneren van een artikel worden de daarmee vergaarde Construction Points in mindering gebracht op het totaal.


We hopen dat ons spaarsysteem jouw prog-ervaring verrijkt en waarderen je loyaliteit. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Spaar ze!