IO Pages Award voor INHALO uitgereikt
Het moment is eindelijk aangebroken: de daadwerkelijke uitreiking van de iO Pages-trofee voor 2022 aan de band Inhalo. Dit evenement vindt plaats tijdens het optreden van de band in Parkvilla - Kunsteducatie, Filmhuis, Theater op vrijdag 24 november.

Na de door COVID getroffen jaren vond het progmagazine het tijd om deze trofee nieuw leven in te blazen, en tegelijkertijd kwam 'Sever', de eerste releases van de eerste band op ons nieuwe platenlabel! Een autobiografisch conceptalbum over het omgaan met obsessieve gedachten. Een album dat veel lof kreeg in het progmagazine iO Pages (#179, juli 2022). De hoogste onderscheiding!

De muziek van Inhalo is zo uniek bijzonder dat er eigenlijk geen woorden voor zijn. Vernieuwende melodieuze progrock met een robuust alternatief geluid: expressieve zang, complexe composities, gepassioneerd spel en genuanceerde klanklagen. Combineer dat met uitzonderlijke instrumentbeheersing, en je hebt een nieuwe, maar toch doorgewinterde band die veel te bieden heeft aan de progscene. De redactie ondersteunde dit van harte door de iO Pages trofee voor 2022 toe te kennen aan Inhalo!

Dit alles beleef je dus op vrijdag 24 november in de sfeervolle Parkvilla theater in Alphen aan den Rijn. Mis het niet en bestel je tickets (16 euro) voor deze bijzondere avond via de website van Parkvilla.
    16-11-2023 11:22     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.