INHALO - LIVE AT WISSELOORD STUDIO
Inhalo - Live At Wisseloord Studio (Voodoo - Solid Yellow, Black & Solid Red vinyl)
10-inch (Solid Yellow, Black & Solid Red)

Artikelnummer

CONLP016

EAN

8716059016689

€ 14,95
Prijs per stuk
 
Releasedatum: 29-09-2023

Inhalo, de eerst getekende band op Construction Records, is een opkomende band die de progscene stormenderhand verovert na de release van hun debuutalbum 'Sever' in 2022. Het album kreeg de IO-Pages' 'Prog Award 2022', Aardschok Magazine's 'Eremetaal' en Heaven Magazine's 'Album Of The Week' om maar wat wapenfeiten te noemen.

Hun nieuwe release, 'Live At Wisseloord Studio', een indrukwekkende 10-inch met twee akoestische nummers van hun debuut opgenomen in de gerenommeerde studio en gemixt door Forrester Savell, neemt je mee op een muzikale reis. Met een uniek geluid dat verschillende genres en invloeden combineert, creëert Inhalo harmonieuze melodieën en betoverende ritmes die je zintuigen boeien.

De opnamesessies in de prestigieuze Wisseloord Studio hebben de ware essentie van Inhalo's muzikale talent vastgelegd. Elk akkoord, elke noot en elke lead- en backingvocal is minutieus vastgelegd, wat resulteert in een meeslepende luisterervaring.

Verder is de doorgewinterde expertise van Forrester Savell terug te horen in de mix van de plaat. Zijn subtiele aanpassingen zorgen ervoor dat elk geluidselement op de 10-inch sprankelt en tot leven komt, ook dat van de vleugelpiano en de sarangi die voor deze opname zijn gebruikt. Inhalo's nieuwe 10-inch 'Live At Wisseloord Studio' is een juweeltje dat je niet mag missen.

Inhalo live akoestisch: 29-09-2023 Haarlem Vinyl Festival – Doopsgezinde Kerk

Inhalo bestaat uit Fons Herder (zang), Roy Willems (gitaar), Susana Raya (gitaar), Peter Cats (bas) en Pepijn Gros (drums). Extra muzikanten: Tim Gros (piano), Vincent Swiestra (Sarangi).
Tracklist:

Side A
1.Pretenders 05:48

Side B 
1.Eventide 07:28

 
Inhalo:
Homepage / Facebook / Instagram / YouTube
 
Album review quotes:

"Goed geschreven nummers blijven fier overeind als men het in een uitgeklede versie speelt. ‘Eventide’ heeft nog steeds het karakter van Tool en ‘Pretenders’ weet de luisteraar wederom te betoveren."
White Room Reviews