Inhalo winnaar van IO-PAGES AWARD 2022
Dit jaar zijn we gestart met ons platenlabel Construction Records en de eerste signing hierop: Inhalo met hun debuut album 'Sever' is door het toonaangevende prog/symfo magazien IO-Pages al direct tot winnaar van de IO-PAGES AWARD 2022 verkozen! Een betere start van ons label hadden we niet kunnen wensen! 

Inhalo wint IO Pages-award 2022

Na de coronajaren werd het tijd om de iO Pages-Award nieuw leven in te blazen. En ineens was daar Inhalo, de band bestaande uit A Liquid Landscape-zanger Fons Herder en Ivy’s Dream-muzikanten Roy Willems, Peter Cats en Pepijn Gros. Inmiddels heeft de band een vijfde lid: gitariste/zangeres Susana Raya.

Ze versmolten hun creativiteit tot een dynamische sound met nauw verweven contrasten. Hun eerste wapenfeit is Sever, een autobiografisch conceptalbum over het hanteren van dwanggedachten, een album dat een Vette Krent scoorde in iO Pages. De hoogste lof!

De muziek van Inhalo is dermate speciaal dat er eigenlijk geen woorden voor zijn. Inventieve melodieuze progrock met een stevig alternatief geluid. Expressieve vocalen, complexe composities, gepassioneerd spel en genuanceerde geluidslagen. Combineer dat met de geweldige instrumentbeheersing en je hebt een nieuwe, maar ervaren, band die de progscene veel te bieden heeft. Dat wordt door de redactie van harte ondersteund door het toekennen van de iO Pages-Award 2022 aan Inhalo!

Pieter Barth, IO-Pages #182
    14-12-2022 17:34     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.