Psychotic Waltz - The God-Shaped Void 2024 re-release
‘The God-Shaped Void’ van Psychotic Waltz, oorspronkelijk uitgebracht op 14 februari 2020, is het vijfde studioalbum van de band en toont hun evolutie en beheersing van hun vak.

Nu, in een verbluffende heruitgave op Construction Records, bevat deze vinyleditie liner notes van bassist Ward Evans, die niet aanwezig waren op de originele release, waardoor inzicht wordt gegeven in het verhaal achter en de tot standkoming van de songs. De Bloody Mary-variant is geperst op dubbel vinyl van 180 gram en heeft transparant rode, effen witte en zwarte tinten, terwijl de Vortex Purple-variant paarse, witte en zwarte tinten vertoont, beide gehuisvest in een klaphoes en bedrukte binnenhoezen inclusief songteksten.

Zoals Progwereld (NL) omschrijft: “De band grijpt je meteen bij de keel en laat je pas los na de laatste klanken van In The Silence. Dit is een album waar het cliché dat er geen slecht nummer op staat absoluut van toepassing is.” En Kerrang! (UK) schreef: "Ze blijven misschien een cult-aangelegenheid, maar dit betekent simpelweg dat Psychotic Waltz een prog-metal juweeltje is dat wacht om ontdekt te worden." Terwijl Metal Hammer (Griekenland) en Deaf Forever (Duitsland) het album tot ‘Album van de Maand’ uitriepen.

Release date: 21-06-2024
    01-05-2024 21:46     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.