Tweede band op Construction Records: The One ‘ATMOSFERISCHE PROG IN DE GEEST VAN DE GROTE BANDS VAN DE JAREN 70 MET EEN GOEDE MELODISCHE EN RITMISCHE GEVOELIGHEID.’

DEBUUTALBUM ‘SUNRISE’ UIT OP VRIJDAG 27 JANUARI '23
We hebben een tweede Nederlandse prog-rockband getekend The One. The One is een bandproject van de Nederlandse muzikant/producer Timothy van der Holst. Opgegroeid in de jaren 80, luisterend naar de platen van Yes, King Crimson & Genesis, werd hij aangestoken door de magie van deze progbands. Timothy heeft al meer dan 20 jazz en soul albums gemaakt heeft met bands als The Jazzinvaders, The Soul Snatchers en Laura Vane, maar ‘Sunrise’ is zijn eerste release in dit genre.

Rob Willemse, van Construction Records: “Na onze eerste knaller van een signing, de band Inhalo – waarvan de release van hun debuut album ‘Sever’ met louter positieve reviews zoals Aardschok’s ‘Eremetaal’ werd bekroond en door IO-Pages als ‘Album van het Jaar 2022’ is uitgeroepen, zijn we inmiddels toegekomen aan onze tweede signing; The One. Na het horen van track 1 van dit album was ik eigenlijk al om, King Crimson all the way, en toen volgden er nog 7 nummers! Trots om dit album op ons label uit te mogen brengen!

Timothy van der Holst: “Ik ben super vereerd dat een jong ambitieus label mijn muziek wil releasen. Mijn eerste album in dit genre en meteen op het label waar het thuishoort. Ik kijk super uit naar ons avontuur!”
 
    25-11-2022 10:19     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.