We verwelkomen Hackberry!!
Vandaag zijn we verheugd om Hackberry te verwelkomen als de nieuwste band in onze bescheiden maar uitdagende roster van Construction Records.

Hackberry is een vijfkoppige instrumentale band uit Groningen. Ze spelen een mix van progressieve rock, stoner, metal, grunge en psychedelia en staan bekend om hun vreemde maatsoorten, tempowisselingen en dynamiek.

Hun nieuwe album 'Breathing Space' verschijnt wereldwijd op 12 mei en is verkrijgbaar op CD, 180g, gatefold zwart - en gekleurd vinyl. 

Luister naar de single Hackberry - Manticore 

Rob Willemse van Construction Records: “Als fan van lange instrumentale nummers hebben we met Hackberry de perfecte aanvulling op ons label. Goed doordachte composities die tot het einde interessant blijven en waarbij vocalen geen milliseconde gemist worden. In één woord: geweldig!”

Chris Bechtum, drummer van Hackberry: “We zijn ontzettend enthousiast de handen ineen te slaan met Construction Records voor de release van onze volgende plaat! We zijn ervan overtuigd dat het label en de band een fantastische match zijn en we kijken uit naar een mooie samenwerking.”
 
    03-02-2023 09:42     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.