Inhalo's accoustic 'Live at Wisseloord Studio' release
Double the excitement on September 29th! Inhalo's akoestische release 'Live at Wisseloord Studio' valt samen met hun optreden op Haarlem Vinyl Festival! Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in hun betoverende optreden live in de Doopsgezinde kerk, Haarlem en met deze 10" vinyl release.

Pre-order de 10" nu en ontvang als een van de eersten Inhalo's 'Live At Wisseloord Studio' dagen voor de officiële release! Mis deze kans niet: Inhalo - Live At Wisseloord Studio - Construction records

Hun nieuwe release, 'Live At Wisseloord Studio', een indrukwekkende 10-inch met twee akoestische nummers van hun debuut opgenomen in de gerenommeerde studio en gemixt door Forrester Savell, neemt je mee op een muzikale reis. Met een uniek geluid dat verschillende genres en invloeden combineert, creëert Inhalo harmonieuze melodieën en betoverende ritmes die je zintuigen boeien.

De opnamesessies in de prestigieuze Wisseloord Studio hebben de ware essentie van Inhalo's muzikale talent vastgelegd. Elk akkoord, elke noot en elke lead- en backingvocal is minutieus vastgelegd, wat resulteert in een meeslepende luisterervaring.

Verder is de doorgewinterde expertise van Forrester Savell terug te horen in de mix van de plaat. Zijn subtiele aanpassingen zorgen ervoor dat elk geluidselement op de 10-inch sprankelt en tot leven komt, ook dat van de vleugelpiano en de sarangi die voor deze opname zijn gebruikt.

Tickets voor Inhalo's optreden tijdens Haarlem Vinyl Festival kosten €15 (zonder 10”) of € 27,50, inclusief de 10-inch single van Inhalo. De deuren van de kerk gaan open om 19.30 uur, de show begint om 20.00 uur. Tickets zijn hier beschikbaar.

 
    18-07-2023 12:19     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.