Inhalo

Inhalo is geen nieuwkomer. Alle bandleden hebben over de jaren hun strepen verdient door shows te spelen over het hele continent in bands zoals A Liquid Landscape, Ivy’s Dream en The Heaven’s Devils, als supports voor onder andere Karnivool, Riverside en Marillion.Na jaren aan hun muziek gewerkt te hebben met scene iconen zoals Jochem Jacobs (Textures) en Forrester Savell (Karnivool, Dead Letter Circus) zijn de vier Nederlanders nu klaar om hun adembenemende debuut met de wereld te delen.

Met gelaagde composities die van kalme oasen tot kolkende riffs reiken is Inhalo zo divers als een alternatieve, progressieve rockband kan zijn. Een harmonieuze mix van sereen en stormachtig die op elegante wijze bij elkaar gehouden wordt door de emotionele uitvoering. 

'Sever' is een gepassioneerde, muzikale reis over omgaan met angsten en de groei die daarin mogelijk is. Een reis waar schoonheid je in een vals gevoel van veiligheid kan wiegen, voordat de grond onder je voeten wordt weggerukt en je in een vuurzee stort.

Inhalo is Fons Herder (vocals), Roy Willems (gitaar), Susana Raya (gitaar), Peter Cats (bas) en Pepijn Gros (drums).